M.S. Siloam aan de kade in Kampen

M.S. Siloam

Siloam Mannenweekend  19 21 oktober 2012. We zien er naar uit om met een groep mannen weer een mannenweekendavontuur in te gaan op de SIloam.
Basis is Joh 15:9   blijf in Mijn liefde.

Veel mannen denken hun waarde en identiteit te vinden in hun werk, het “doen”. We denken dat als we al liefde verdienen, dan vooral is door wat we doen. Mannen geven liefde dikwijls ook door dingen te doen, we noemen dat doelgericht. We vinden het lastig om gewoon te “zijn”.

Niet voor niets heeft de straf op de zonde in Genesis voor de man te maken met doen, met werken.  Jezus laat zien hoe een man lief kan hebben, door alles heen. Hierin is Hij niet alleen ons voorbeeld, maar Hij wil ons ook leiden door zijn Geest. Kiezen voor de liefde betekent een man te zijn die liefde kan genieten en die liefde kan geven vanuit wie hij is en in die liefde tot rust kan komen. God is liefde, hoe kun jij dat als man aan de mensen om je heen authentiek laten zien?

In dit weekend gaan we hiermee aan de slag. Wat betekent dit, hoe doen we dit als man en hoe gaat dit ons leven beïnvloeden? Het gaat ons niet om de theorie, maar vooral de praktijk van ons leven. Durf je die uitdaging aan?

 

Praktisch:
De aanbidding wordt geleid door Léon Hiele.
De prediking en programmaleiding wordt verzorgd door Bram Flippo.

Inschepen vrijdag 19 oktober tussen 19:00 en 20:00  IJsselkade Kampen , thv de Koornmarktpoort, huisnummer 2.

Voorafgaande aan het inschepen is er een WOKdiner vanaf 18:00 voor wie dat wil, bij de WOKcuisine aan de IJsselkade 48, bij de brug. (Dan eerst spullen afzetten, daarna gaan we gezamenlijk naar het restaurant. (kosten niet inbegrepen)

Uitschepen zondag 21 oktober rond 17:00.
Kosten weekend €130,-  (incl. Slapen, eten koffie, thee etc.)
Opgave: aanmelden bij Bram via info@healingandvision.org
Geef je naam, adres, telefoonnummer en email op.

Opgave wordt definitief na overmaken €130 op rabo 3753.52.678 t.n.v. St. Healing and Vision te Hazerswoude Dorp.

(Bij onvoldoende opgaven gaat het weekend niet door en wordt het volledige bedrag teruggestort